Kostvejledning

Hvad er Kostvejledning?

Kostvejledning er en vejledning / coaching i hvordan du sammensætter din kost korrekt. Når du vælger mig som din vejleder, vil du opnå viden om de madvarer og den sammensætning, der giver dig en bedre balance.

Jeg er uddannet i ABC'en, som er udarbejdet af Henriette Søvind. Henriettes uddannelse er baseret på den nyeste forskning inden for sundhed og velvære. Ud over at arbejde med dit vægttab og større velvære, arbejder vi også på at finde årsagerne til at du overspiser, spiser for lidt, trøstespiser osv. Dette kaldes skyggearbejde.

Med udgangspunkt i coaching og livstilsændringer hjælper jeg dig med at implementere nye kostvaner, få dig i bedre balance og opnå vægttab.  Når du spiser ud fra ABC'en vil dit blodsukker blive stabiliseret, og du vil opleve at du kommer igennem dagen uden cravings efter hurtig energi fra sukker og kulhydrater.

Når vi arbejder ud fra ABC'en, tæller vi ikke kalorier men sammensætter din mad, så du har en god balance mellem fedt, kulhydrater og fibre. ABC'en læner sig op af LCHF.

Ved en livstilsændring arbejder vi som beskrevet ovenfor på flere aspekter af dit liv.

Du har støtte af mig til at gemmeføre din livsstilsændring, så den bliver vedvarende og ikke bliver en hurtig kur, der på længere sigt ikke medfører vedvarende resultater. Som din kostvejleder og coach i mit forløb "Kost og balance" følger jeg dig på din rejse fra start til slut.

Kost og balance

  • Undervisning i brugen af kostens ABC
  • Udarbejdelse af kostplaner, som løbende bliver tilrettet så de passer til dit forløb og ønsket mål
  • 6 samtaler af 60 min.
  • 2 stk. vejning, så vi kan se hvordan dit vægttab fordeler sig i forhold til fedt, muskelmasse og væske.
  • Materiale og undervisning i brugen af ABC'en, så du efter forløbet, kan fortsætte på egen hånd og bibeholde den gode livsstil.

Din investering er kr. 6550,- inkl. moms

Forløbet er på ca. 4 - 5 måneder

IMG 1956

Ønsker du kostvejledning uden fast forløb og har du kun brug for viden om kost og et kærligt skub for at komme i gang, tilbyder jeg også dette til 1250,- inkl. moms.

Her sammensætter vi en kostplan for 2 uger. Du bliver vejet, hvis du vil, så du har data på din fordeling af fedt, muskler og væske inden din kostomlægning.

Dette kan også fint kombineres med stresspakken "Fra stressbelastet til stressbalance", hvis du oplever ændrede spisevaner i forbindelse med din stress.

Ændring af tid og afbud

Du kan selvfølgelig ændre din tid og melde afbud. Jeg vil blive glad, hvis du vil gøre det via SMS.

Du hjælper mig og andre der kommer hos mig, ved at melde afbud så tidligt som muligt.

På den måde er chancerne større for, at en anden kan få din tid.

Modtager jeg dit afbud mindre end 12 timer før den aftalte tid, betaler du fuld pris som var tiden benyttet.

Melder du afbud inden 12 timer før den aftale tid, får du en ny tid.