<h1>Når hjernebølger balanceres, og din krop og dit sind falder til ro, er det muligt at finde ind til den ”barnlige” glæde.</h1>

Når hjernebølger balanceres, og din krop og dit sind falder til ro, er det muligt at finde ind til den ”barnlige” glæde.

Jeg mærkede hvordan min krop og sind blev fyldt op af energi og glæde, og da jeg gik tilbage til hytten hvor jeg boede, oplevede jeg en indre glæde, og følelsen genkendte jeg, fra jeg var ganske lille og ubekymret.

Det havde regnet mens jeg var til behandling, og min første tanke, da jeg kom ud, og så vandpytterne på stien var

– Havde jeg været barn, havde jeg gået igennem alle vandpytterne på vej hjem!

Bagefter kom tanken;

  • Hvem, ud over mig selv, bestemmer om jeg skal gå i dem nu?

Jeg har lige haft den fedest oplevelse på en ferie på Maldiverne.

En ferie på 14 dage med sol, vand og ingen planer.

Den slags ferie, hvor man ikke kan andet en at slappe af, svømme, spise, drikke drinks (eller vand) og nyde den ro der opstår, når man ikke har andre muligheder end at overgive sig til stilheden og roen.

Måske har DU, lige som jeg, udfordringer med at finde hjerne ro.?

Der er altid lige noget der skal tænkes over eller tages stilling til.​

Noget der lige skal ordnes.

Tanker og planer der dræner for energi.

Og en af de ting jeg tit glemmer at have fokus på i min hverdag, er min glæde.

Ikke bare det at være glad og glæde sig, men den glæde der løber i kroppen som en energi af lykke og ballade.

Denne ferie var længe ventet, og jeg TRÆNGTE til at slippe tøjlerne, kontrollen og bare slappe af.

 

Jeg var TRÆT, med træt på og havde behov for indre ro i krop og sjæl.

På resortet hvor vi boede, kunne man prøve Sound bath meditation.

Det havde jeg aldrig prøvet, så det tilmeldte jeg mig.

Et Sound bath, er toner/ klang er kommer fra klangskåle lavet af metal eller af glas.

Hver klang har sin frekvens som igen påvirker hjernen. Tonerne kan hjælpe med bedre afslapning af kroppen. Påvirke vores tanker, samt aktivere det parasympatiske nervesystem, hvorefter vores hjerteaktivitet, puls og blodtryk sænkes, og vores fordøjelse og immunforsvar påvirkes i en positiv retning.

Jeg prøvede denne Klang meditation to gange.

Første gang havde jeg lidt modstand på det, men anden gang gav jeg mig hen i tonerne.

Mærkede efter og fulgte kroppens indre energetiske bevægelser alt efter hvilken klang, rummet og min krop blev fyldt af.

Under meditationen, ”kom” en lille rød ung ræv til mig i tankerne og jeg blev klar over, at den kom til mig fordi der var noget ungt- barnagtigt jeg skulle se på og passe på i mit liv. Det var i hvert fald den følelse og tanke jeg fik.

 Jeg tog den ”ind” og bød den velkommen.

Jeg mærkede hvordan min krop og sind blev fyldt op af energi og glæde, og da jeg gik tilbage til hytten hvor jeg boede, oplevede jeg en indre glæde, og følelsen genkendte jeg fra jeg var ganske lille og ubekymret.

Det havde regnet mens jeg var til behandling, og min første tanke, da jeg kom ud, og så vandpytterne på stien var

– Havde jeg været barn, havde jeg gået igennem alle vandpytterne på vej hjem!

Bagefter kom tanken;

  • Hvem, ud over mig selv, bestemmer om jeg skal gå i dem nu?

Da jeg satte første fod i vandet, bredte smilet sig og jeg var med et barn igen.

Følelsen af det kolde vand der omsluttede mine tær.

Et lille hop.

Se mig omkring, for at se om nogen så det.

Grine helt ned i maven.

Latter.

IMG 3450 (002) Indre Barn Og Glæde Ved Vand

Det var bare så skønt at føle den barnlige glæde igen.

Ikke en glæde over en ting der kunne købes, men en glæde over at være lige der hvor jeg var, med fødderne i vand og en kærlighed til livet.

Uden forbehold, og fyldt med ballade og sjov.

I dette øjeblik mærkede jeg indre glæde og lykke. Lige som jeg husker fra jeg var lille og legende.

Jeg var kommet hjem til mit fjollet selv igen.

Følelsen af at være mere fri, glad og i energi overskud fulgte mig hele ferien.

Det at få påvirket mine hjernebølger gav mig ro og indsigt.

Lige som jeg oplever, når jeg modtager en Access Bars behandling.

Access Bars er en blid og enkel behandlingsform, der kan gavne dig, da behandlingen kan hjælpe dig med at afspænde kroppen, reducere stress, samt hjælpe dig til tanke ro.

Access Bars afbalancere dine hjernebølger, og "glatte" dem ud, hvilket kan frigive de energibaner der kan være blokeret., og du kan opleve at dine begrænsninger, overbevisninger og alt hvad der ellers har påvirket/begrænset dig igennem livet, bliver opløst og du vil opleve mere ro og glæde.  

Jeg er fan og skal bestemt prøve det igen. 

Skal DU?

Kunne du tænke dig at prøve en Access Bars behandling, så book en aftale her på hjemmesiden.

Find glæden.

Kærlig hilsen

Kate